Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Szárnyaló Gyermek – Flourishing Child Workshop

April 20 @ 10:30 am - 12:30 pm

*Please Scroll Down for English!*

Szárnyaljunk! Pozitív pszichológiai műhely szülőknek

Örömmel jelentjük be, hogy Paul Pahillel együttműködve három workshopot kínálunk a szülőknek arról, hogyan segíthetik gyermekeiket teljesen felnőni és szárnyalni.

Paul Pahil brit, több mint 14 éve él Budapesten. Paul konzultációkat és műhelyeket tart, hogy segítse a szülőket és a pedagógusokat megérteni, mi teszi a felnőtteket és a gyerekeket ellenállóbbá és teljesebbé.

További részletekért, videós bevezetőért és visszajelzésért olyan szülőktől, akik közvetlenül részt vettek és hasznosították a programot keressék fel az alábbi website-ot:

https://childflourishing.com/

Ez a kétórás Szárnyaljuk műhelymunka öt új, a valós kutatásban felfedezett stratégiát oszt meg, amelyek arra összpontosítanak, hogy a gyerekek hogyan viselkednek szárnyalás közben. A megközelítés Csíkszentmihályi Mihály professzor úttörő munkásságán alapul. Ez volt az első megközelítés, amely minden kulcsszereplőt bevont a gyermekek jólétébe: a szülőket, a gyerekeket és a pedagógusokat. Felfedezheti, hogyan járulhatnak hozzá a szülők és a gondozók gyermekeik igazi szárnyalásához.

A Workshop nyelve angol.

Ára: 6000 Ft szülőnként.

——————————————————-

Let’s Flourish! Positive Psychology Workshop for Parents, Saturday 11 November in school

We are delighted to announce that we are partnering with Paul Pahil to offer three workshops for parents on how to help your children grow fully and flourish.

Paul Pahil is British and has been living in Budapest for over 14 years. Paul delivers consultations and workshops to help parents and educators understand what makes both adults and children more resilient and flourish.

For comprehensive details, a video introduction and feedback from parents who have experienced and benefitted from the program directly:
https://childflourishing.com/

This two hour Let’s Flourish workshop will share five new strategies discovered in real world research, which focused on how children behave when they are flourishing. The approach is based on the pioneering work of Professor Mihaly Csikszentmihályi. This was the first approach to involve all the key players in children’s wellbeing: parents, children and educators. You can discover how parents and carers can contribute to their children truly flourishing.

The language of the Workshop is English.
Price: 6000 HUF per parent.

Details

Date:
April 20
Time:
10:30 am - 12:30 pm
Event Category:

Organiser

Budapest Afterschool
Email
budapestafterschool@gmail.com

Venue

Budapest Afterschool
Pasaréti út 12/b
Budapest,1026Hungary
+ Google Map
Phone
06304260403